Heb je een korte hulpvraag op een bepaald vlak, een vraag die jou bezighoudt en kun je hierover een inzicht gebruiken? Misschien zit er ergens een blokkade waardoor je je zelf tegenhoudt in je groei.  Met een ingesproken mini zielsreading kan ik jou helpen door richting en helderheid te geven in een vraagstuk.

Stuur mij één korte, bondige vraag. Het liefst in één zin of één woord, zodat ik objectief en zuiver kan afstemmen. Ik koppel de woorden, beelden en gevoelens die door mij heen stromen terug naar jou via een ingesproken WhatsApp bericht van ongeveer 10 á maximaal 15 minuten.

Hoe werk het?

Vul het contactformulier in voor een mini zielsafstemming. Je ontvangt van mij een ontvangstbevestiging met informatie over hoe verder.

Mijn intentie voor jou is dat deze ingesproken Mini Zielsafstemming  jou een nieuw inzicht, bevestiging en richting gaat geven. Hierdoor begrijp je jezelf beter in bepaalde situaties of emoties.

Investering: 33 euro

Mijn diensten zijn btw-vrij

Meer verdieping?

Heb je behoefte aan meer verdieping in jezelf? Thuiskomen bij wie jij werkelijk bent? Je hoofd met je hart leren verbinden? Leren vertrouwen op je intuïtie?  Kijk voor meer informatie  Verdiepende Zielsreading  Deze sessie kan zowel online als offline. Ik gids je graag naar meer verdieping in jezelf.

Reviews:

“Een kadootje voor mezelf noem ik de ingesproken mini zielsreading van Rianne. Ik had geen vraag, wat komt dat komt…De energie die Rianne oppakt is werkelijk zo passend, wat op dit moment speelt in mijn leven. Een reading met nog vele onderliggende boodschappen, die duidelijk worden als je meerdere keer het berichtje beluistert, zo mooi. En dat is wat ik even nodig had”.  – Lieke

“Wauw, Wauw wat een spot on mini zielsreading.  Ik herkende mezelf er helemaal in, ik werd er zelfs een beetje emotioneel van, zo erg klopte het. Mooie bevestiging. Ik ga hem nog honderd x beluisteren ;)”  – Nicole

“Lieve Rianne, ik kon niet wachten om je boodschap te luisteren. Wat prachtig. En wat een mooie laatste zin. Tranen in mijn ogen. Of hij resoneert? 100% spot on. Ik zal het ingesproken bericht nog vaak afluisteren. Dank je wel”. – Birgit

“Ha lieve Rianne, dankjewel voor je mooie en duidelijke mini reading. Het resoneert allemaal. Ik herken mezelf helemaal. Zo fijn de bevestiging van jou. Blijft een kadootje”. – Marné