Jouw bedrijf kan alleen groeien wanneer jij zelf ook groeit. Wanneer jij groeit, volgt jouw business.

Ben jij die ondernemende vrouw, die leeft en onderneemt met bezieling? Voel je aan alles dat je een missie te volbrengen hebt? Je wéét dat je de wereld enorm veel te bieden hebt en verlangt naar een leven en een bedrijf waar je diepe vervulling uithaalt. Toch loop je op een of andere manier vast in de ontwikkeling van je bedrijf en daardoor ook met jezelf. 

Je kent de momenten vast wel, dat het vuur in jou een waakvlammetje is geworden. Je voelt de energie niet meer, die je volop voelde toen je besloot jezelf als ondernemer bij de KvK in te laten schrijven. Je hebt misschien te veel keuzes en weet niet goed welke de juiste is. Of je weet even helemaal niet meer wat je wilt en je twijfelt al een langere tijd of je business nog wel bij je past.

Tijdens een Businessreading zet ik mijn kwaliteiten in en werk ik vanuit het principe zo binnen zo buiten, dus van binnen naar buiten. Ik kijk naar wie jij bent. Wat jouw zielsverlangen is. Ik kijk naar jouw levensenergie want als deze bij jou niet stroomt, stroomt het ook niet in je bedrijf. Alles zit al in jou, je hoeft alleen te  zijn wie jij werkelijk bent. Je zakelijk succes is afhankelijk van 80% innerlijk werk: energie, bewustwording en mindset en 20% strategie: marketing en sales.

Doordat ik heel goed verbonden ben met mijn intuïtie en innerlijk weten, kan ik jou tijdens een businessreading meteen inzichten en handvatten geven in je vraagstuk. Samen ontrafelen we je situatie, je ambitie of verlangen voor de toekomst. We achterhalen wat zorgt dat je voor nu vastzit en niet verder komt. Vaak heb je blokkades waar je jezelf niet altijd even bewust van bent. We ontdekken welke stap, soms is het maar een hele kleine, je helpt je weg weer te vervolgen.

Wat geeft een Businessreading  jou:

  • geeft inzicht en richting in je business
  • je krijgt helderheid in een vraagstuk
  • je voelt (weer) waar toe je in staat bent
  • je voelt inspiratie en creativiteit door je heen stromen
  • je innerlijk waakvlammetje laait weer op
  • zorgt voor groei zowel persoonlijk als in je bedrijf
  • zet onbewuste processen in beweging

Na de sessie voel je je innerlijk vuur weer oplaaien en je energie weer volop stromen waardoor er ruimte ontstaat weer verder te gaan met creëren in je werk en te ontwikkelen in je persoonlijk leiderschap en bewustwording.

Wil je na deze sessie meer verdieping, inzichten en handvatten om op je intuïtie te durven vertrouwen, kunnen we altijd nog kijken na een vervolgsessie.

De investering voor deze 1,5 tot 2 uur durende Businessreading is: 222 euro

  • Vanaf 1 januari 2024 ben ik btw vrij waardoor er geen btw meer berekend wordt.