Je bent een vrouw met bezieling en je voelt aan alles dat je een missie te volbrengen hebt. Je weet dat je de wereld enorm veel te bieden hebt en verlangt naar een leven en een bedrijf waar je diepe vervulling uithaalt. 

Je hebt hard gewerkt om te komen waar je nu staat. Echter voel je op dit moment dat je stilstaat zowel in je leven als in je bedrijf. Niets lijkt te groeien zoals je voor ogen had. Of…..je hebt allerlei ideeën die je wilt uitvoeren maar komt het maar niet van de grond. Dit frustreert je enorm omdat je niet precies de vinger kan leggen op waar dit aan ligt.

Ben jij klaar om te gaan onderzoeken naar jouw blokkades, belemmeringen en of eventuele beperkende overtuigingen? Zodat je meer kan gaan ondernemen vanuit lichtheid, speelsheid en vertrouwen?

JA!

Ik ontvang je graag op een prachtige en inspirerende locatie middenin de natuur in Loon op Zand. Hier gaan we een ochtend (9.30 – 13.30 uur) of middag (13.00 – 17.00 uur)  samen aan de slag. We beginnen met een kop koffie of thee  om te ‘landen’. Daarna starten we met een reading, Ik stem me af op jou en jouw bedrijf en kijken we wat er ontstaat, wat zich aandient en gehoord en gezien wil worden. Daarna gaan we de diepte in middels een intuïtieve oefening die meerdere inzichten geeft in jouw blokkades, patronen en eventuele belemmerende overtuigingen.

Wat geeft deze ochtend/middag jou?

  • Je ervaart meer rust, energie, helderheid en focus.
  • Je komt weer in contact met jouw “binnenkant”.
  • Je durft meer te vertrouwen op je intuïtie.
  • Je herkent overtuigingen en patronen die jou (onbewust) blokkeren.
  • Je voelt je innerlijk vuurtje weer oplaaien.
  • Je ziet nieuwe kansen en mogelijkheden.

Jouw investering: € 555,00 excl. btw. Incl. een follow up*
Inclusief materiaal, koffie, thee, een lichte lunch bij de ochtendsessie en bij de middagsessie een hartig of zoet tussendoortje.

*De ervaring leert dat deze verdieping wat los maakt, er van alles in beweging komt en het nieuwe vragen in je kan oproepen. Daarom hebben we twee weken na de reading nog even contact. We bespreken online of via de telefoon gedurende 30 minuten wat je ervaren hebt na de sessie en ik kijk waar ik je eventueel nog mee kan helpen zodat je de volgende stap kunt zetten.

“Life’s not about expecting, hoping and wishing, it’s about doing, being and becoming.”