Het Business online Spreekuur is een online sessie van 60 minuten waarin ik je help met een vraagstuk waar je tegenaan loopt in je business en waarvan een uurtje begeleiding genoeg voor je is om weer verder te kunnen met nieuwe inzichten en energie die weer stroomt.

Voor wie?

Vrijwel dagelijks krijg ik in mijn DM of WhatsApp vragen van ondernemende vrouwen of ik kan meekijken en invoelen in hun bedrijf. Daar is deze online sessie ideaal voor. Loop je vast in je business en wil je meer helderheid? Heb je twijfels over keuzes die gemaakt moeten worden op business vlak? Je voelt misschien dat je vastzit en vragen hebt waar je zelf maar geen antwoord op krijgt. Je weet niet welke eerste stap je moet zetten. Het gevolg hiervan is dat je alsmaar piekert, waardoor je verder van je hart afloopt en rondjes blijft lopen.

Tijdens de sessie stem ik mezelf af op jouw energie en die van je business. Ik luister naar wat je ziel op een diepere laag vertellen wil. Datgene waar je zelf (nog) niet bij kunt komen.

Ik geloof met hart en ziel dat al jouw antwoorden, al jouw wijsheid en al jouw weten allemaal al in je zit. Je moet alleen de juiste frequentie vinden om de antwoorden, de helderheid en de inzichten te horen, te zien en of te voelen.

In principe wijs ik jou de weg terug naar je hart. Geef ik helderheid en richting zodat de mist in je hoofd langzaam maar zeker optrekt en jij de regie over je leven en in je business, zodat jij de regie weer terugneemt.

Voel jij dat een Business online Spreekuur sessie is wat jij op dit moment nodig hebt?  Neem dan via het contactformulier contact met mij op.

Het tarief is: 177 euro

  • Vanaf 1 januari 2024 ben ik btw vrij waardoor er geen btw over de sessies berekend wordt.