In april, mei en juni heb ik drie plekken gereserveerd in mijn agenda voor ondernemende vrouwen die samen met mij in deze maanden een één op één mentorschap: Business & Reading willen doorlopen.

Deze drie maanden 1:1 mentorschap zijn voor jou als jij:

  • naar een dieper bewustzijn wil zakken
  • voelt dat er meer in jou zit dan je nu laat zien
  • wilt leven en ondernemen vanuit en in verbinding met je zielsverlangen
  • meer in verbinding wilt komen met je innerlijke wijsheid en intuïtie
  • lichter en makkelijker stappen wilt zetten op jouw pad
  • wilt onderzoeken in hoeverre je bedrijf nog aansluit met wie jij nu als persoon bent
  • iemand naast je wilt die jou vanuit een ander perspectief naar jou en je bedrijf kijkt.

Soms is het nodig orde en ruimte te creëren om nieuwe stappen te kunnen zetten. Welke overtuigingen, patronen en gedachten helpen jou niet meer verder te groeien in je leven en mag je loslaten. Terug naar de tekentafel. Terug naar wie jij bent. Terug naar jouw eigen-wijze. Je bent klaar met al je excuses en het wachten op bevestigingen van anderen. Je wilt in plaats van dat waakvlammetje in jou weer vuur dat knettert. Je wil een veilige plek creëren waar je je je écht thuis voelt en tot volle bloei komt. Je gaat energetisch de regie pakken om daar te komen waar je al heel lang naar verlangt maar nog niet durfde te springen.

Tijdens deze drie maanden loop je niet alleen. Ik zie, hoor en voel jou. Ik ben je mentor en sparringpartner. Ik inspireer je in jezelf te geloven, te vertrouwen op alles wat al in je zit. Er vallen regelmatig puzzelstukjes die de puzzel meer en meer naadloos in elkaar laat vallen. Ik geef je inzichten, handvatten en tools om nog meer in verbinding met jouw zielsverlangen te komen en hierop te vertrouwen. Je gaat diverse maskers af doen en in laatjes, achter slot en grendel  deponeren om deze nooit meer op te zetten. Klaar mee en niet meer nodig! De enige verantwoordelijkheid die je hebt te nemen voor je eigen zielsverlangen is:  DOEN vanuit wie je werkelijk bent. Wat de ander daar ook van vindt. Je gaat voor je zelf en laat de personen die niet met je mee willen en je niet steunen, daar waar zij gelukkig zijn. Je gaat niet meer wachten op hun toestemming.

‘The things that truly light you up and turn you on.’

Wil jij weer zelfverzekerd aan het roer van je bedrijf en je leven staan vanuit verbinding, liefde en licht?  Meer verbinding met je intuïtie waardoor meer helderheid ontstaat. Groei is verzekerd tijdens dit transformatieproces!

Voel  jij dat je hart een vreugde sprongetje maakt? ( de mijne in ieder geval wel 😉 Zet de volgende stap! Ik ben klaar om jou te ontvangen. 

Ja ik voel voluit dat ik één van die 3 vrouwen ben die een plek wil claimen. Contact

Wat is de investering?

 • drie maanden één op één mentorschap Business & Reading: 999 euro
 • Mogelijkheid om in drie termijnen van 333 euro te betalen
 • Mijn diensten zijn btw vrij

Wat krijg je?

 • 3x maandelijks een één op één sessie van 90 minuten online via Zoom of offline in Dongen
 • WhatsApp contact voor al je vragen en wat je met mij wilt delen tijdens dit magische transformatieproces.

Om meer dimensie toe te voegen aan het traject bestaat de mogelijkheid om één of meerdere sessies op een prachtige locatie, middenin de natuur, nabij Breda te laten plaatsvinden. Deze mogelijkheid heeft een (kleine meerprijs).

Wil jij hier meer over weten? Neem dan contact met mij via het contactformulier

“Elke reis begint met de eerste stap, de stap naar jezelf”