Tijdens je ondernemersreis kom je voortdurend voor uitdagingen te staan. Je wens is bezield en in lijn te leven en ondernemen. Emotioneel. Relationeel. Fysiek en Spiritueel. Wanneer jij  jezelf persoonlijk ontwikkelt en hierdoor groeit als mens en als ondernemer, dan volgt ook jouw business.

Herken je je zelf in één of meerdere van de volgende punten? Je voelt dat er nog meer groei in je bedrijf zit maar je kunt niet de vinger leggen op waar dat dan zit. Je houdt je (ongewild) klein omdat je onzeker bent of je wel goed genoeg bent en of je wel genoeg kennis en ervaring in huis hebt. Je staat altijd maar aan en je hebt geen idee dit te doorbreken. Je droomt stiekem van meer vrijheid.  Je kan je bedrijf en de verantwoordelijkheid ervoor moeilijk loslaten en dat gaat ten kosten van jouw eigen tijd en zelfzorg voor jezelf. Je bent iemand die zichzelf makkelijk voorbij loopt en over eigen grenzen heen gaat. Hierdoor ontstaat er verwarring, vermoeidheid en opgejaagdheid.. Je voelt dat het tijd is om je innerlijk gevecht los te laten en van ratrace naar jouw reis naar binnen te keren.

Wil jij moeiteloos, intuïtief, met plezier jezelf ontwikkelen, bezield leven en werken en een bedrijf creëren dat in harmonie is met jouw essentie?

JA!

Een Verdiepende 1:1 business retraite dag staat helemaal in het teken van jou en je bedrijf. Een dag waarin je je terug trekt om zelfreflectie te doen en om je (zelf) bewustzijn te vergroten zodat je aan het einde van deze dag met nieuwe inzichten, meer rust en een groter zelfvertrouwen naar huis gaat. Je leert jezelf beter kennen waardoor je meer en meer  op jouw manier onderneemt.  Met jouw ideale klanten. Met jouw diensten en daarbij horende verdiensten. En niet onbelangrijk: vanuit jouw innerlijke verlangens.

Ik loop deze dag naast jou als mentor en als gids. Ik werk vanuit het principe zo binnen zo buiten, dus van binnen naar buiten. Ik voel met al mijn intuïtieve kwaliteiten wie jij in de basis bent en wat jouw zielsverlangen is. Ik stem me af op jouw levensenergie want als deze bij jou niet stroomt, stroomt het ook niet in je bedrijf. Alles zit al in jou, je hoeft alleen te zijn wie jij werkelijk bent.

Ik ontvang je graag op een prachtige en inspirerende locatie midden in de natuur in Ulvenhout, nabij Breda. Hier gaan we een hele dag van 9.30 tot ongeveer 16.00 aan de slag.

Wat geeft deze verdiepende 1:1 business retraite dag jou?

  • Je vindt het contact met je ‘binnenkant’,  waardoor je flow, moeiteloosheid en lichtheid ervaart.
  • Je hebt je blokkades herkent, waardoor er ruimte is ontstaan voor nieuwe inspiratie en mogelijkheden.
  • Je hebt nieuwe ideeën voor een nieuwe dienst of aanbod.
  • Je voelt (weer) waarom je onderneemster bent geworden.
  • Je kunt verder met de inzichten en handvatten om je missie, richting en focus weer scherp te stellen.
  • Je ervaart jouw waarde en impact voor je klanten.
  • Je ervaart meer rust in je hoofd en je energie stroomt volop.
  • Je innerlijk vuur is aangewakkerd.

De investering is: 777 euro

Vanaf 1 januari 2024 zijn mijn diensten btw vrij.

Inclusief alle materialen, drankjes, koffie, thee, versnaperingen en een heerlijke gezonde lunch afgestemd op jouw (dieet) wensen.

*Binnen 4 weken (afhankelijk van jouw proces) hebben we online een half uur contact waar je eventueel naar voren gekomen vragen n.a.v. onze dag samen, kunt stellen. Wat wil je tegen mij aanhouden? Welke concrete vragen heb je nog? 

Puur Pit in Ulvenhout, vlakbij Breda is deze dag de plek voor bezinning en reflectie. De plek om helemaal even uit te checken en tot jezelf te komen’.