Wat is Reiki?

Reiki is een behandelmethode die steeds populairder aan het worden is. Tijdens een behandeling maak je meer ruimte in jouw energie. Reiki werkt op verschillende lagen. Fysiek. Mentaal. Emotioneel. Energetisch.

Tijdens de energetische behandeling bij mij in de praktijk lig je aangekleed op een massagetafel met een heerlijke zachte comfortabele deken over je heen. Tijdens de behandeling raak ik je héél licht aan met mijn handen. Door het plaatsen van de handen op verschillende plaatsen op het lichaam vindt er een energieoverdracht plaats. De energie gaat naar de plekken daar waar het nodig is. Het is niet zo dat ik mijn eigen levensenergie weggeef, de universele energie stroomt door mij handen heen en die zorgt dat jouw zenuwstelsel gekalmeerd wordt.

In je energiebanen van je lichaam kunnen blokkades ontstaan die er voor zorgen dat de energie niet meer vrij kan stromen door bijvoorbeeld onverwerkte emoties of negatieve overtuigingen. Hierdoor voel je je als het ware niet lekker in je vel en kunnen er mentale of emotionele klachten ontstaan. Reiki zorgt ervoor dat de energie weer vrij kan stromen en dat is fijn in de huidige maatschappij met veel stress en overprikkeling.

De effecten van een Reiki behandeling

  • Reiki helpt je om je lichaam weer in evenwicht te brengen. Denk aan het verlichten van pijn.
  • Reiki zorgt voor een stukje ontspanning met als gevolg positieve energie.
  • Reiki zorgt dat je doorratelend hoofd rustiger wordt.
  • Je ervaart een betere nachtrust.
  • Je hebt meer controle over je emoties

Nieuwsgierig geworden naar een Reiki behandeling? Je bent van harte welkom In mijn praktijk in Rijen. De behandeling zelf duurt ongeveer een 45 á 60 minuten. Voor de behandeling hebben we samen een gesprek en na de behandeling om te evalueren. Bij elkaar ben je ongeveer 1,5 á 2 uur bij mij.

Investering in jezelf voor één Reiki, Reading Healing behandeling is: € 150,00 excl.btw

Voor meer impact is er een optie voor drie Reiki, Reading Healing behandelingen verdeelt over drie maanden: € 397,00 excl.btw