Ik presenteer met trots

Dit zeggen mijn klanten

Voel jij dat jij klaar bent om doorbraken te maken? Voel jij dat ik jou (weer) in contact kan brengen met je intuïtie, je innerlijke wijsheid en zelfvertrouwen? Maar ben je benieuwd hoe anderen mijn aanbod ervaren? Lees dan vooral onderstaande referenties.

Nicole in ’t Zand Gezinstherapeute
16-02-2024

Ik mag nu al bijna een jaar op Rianne aan mijn zijde rekenen en wat heeft het me op alle fronten in mijn leven, verschrikkelijk veel gebracht! Door de sessies met Rianne heb ik stappen durven zetten, zowel privé als binnen mijn bedrijf, die ik anders misschien wel nooit had gezet. Rianne neemt je op een zachte, liefdevolle manier mee op een soort reis naar je ziel. Jouw zielsverlangen. Ze neemt je mee naar een dieper level en brengt jou nog meer naar jouw eigen Zijn, jouw wijsheid die daar verborgen ligt, bedekt met overtuigingen, patronen en gewoontes die jou tegenhouden om persoonlijk verder te groeien.

Wanneer je haar hulp vraagt is er steeds, om op een laagdrempelige manier met je in te voelen, helderheid en richting te geven. Dit maakt dat ik sneller stappen vooruit kan zetten. Dat kwartjes sneller vallen en dat ik mijn bedrijf, mijn leven nog meer vanuit vervulling leef.

Ik ben Rianne ontzettend dankbaar voor al haar rake woorden, steun, vertrouwen, inzichten en boosts tijdens onze sessies en daarnaast.

Renate
02-01-2024

Lieve Rianne,

jij maakte 2023 bijzonder! Hier begon mijn reis en inmiddels is er heel veel gebeurd. Ik kreeg mooie inzichten, bevestiging en bovenal opnieuw geloof in mijzelf. Dank dat jij er voor mij was gedurende deze reis.  Liefs Renate.

Ellen
01-01-2024

hoi Rianne,

wat is het mooi te ervaren dat de ontmoeting met jou, nog zo kort geleden, de reading die ik heb gehad en ons contact daarop, zoveel met mij is gaan doen. Ik voel kijk, hoor en ontdek anders. Dat stukje bewustwording maakt mij blij. Dankjewel hiervoor.

 

Sabine
10-09-2023

Lieve Rianne,

Wow, ik ben er nog stil van, van het Spiritueel online Spreekuur.  Ik voel dat deze sessie een kantelpunt gaat zijn. Ik heb zoveel inzichten, helderheid, richting en bevestiging gekregen. Dankjewel  voor je wijsheid en support. Ik voel me zoveel lichter, als er iets van mij afgevallen is. Liefs

Anne-Marie Vissers (Gastfreundlichkeit mit Swung)
30-01-2023

Rianne liet me terug gaan naar de kern, je bent goed zoals je bent, alles zit al in je en je bent precies waar je nu mag zijn.  Ze heeft me geleerd om de dingen vanuit liefde en zachtheid aan te kijken. Wanneer oude pijnen geraakt werden, wist ze heel goed aan te voelen waar de pijn vandaan kwam. De angsten die ik op dat moment had, werden door haar serieus genomen. Nooit een oordeel, Rianne bracht me de rust die ik dan nodig had.

Vooral de kind-sessie die ik met Rianne gedaan heb, gaf me een enorme verrijking; tijdens deze sessie heb ik veel dingen kunnen accepteren en achter me kunnen laten. Ik heb het kleine meisje in mij gevonden en heb het verdriet van haar omarmd, dit geeft mij zoveel kracht. Ik ben van dit meisje gaan houden waardoor ik mijn rebelsheid, de humor, creativiteit en speelsheid weer in me naar boven kan laten komen

Intuïtief weet Rianne precies wat jij op dat moment nodig hebt om verder te komen. Ze zorgt ervoor dat blokkades worden opgeheven en dat de weg weer vrij gemaakt wordt. De sessies bij Rianne hebben mij en daardoor ook mijn bedrijf een enorme boost gegeven. Ze is een mentor die doortastend is, de vinger op de zere plek (auw) legt en dit alles met zoveel integriteit. Rianne is een krachtige mentor maar wel met heel veel liefde en zachtheid. Dankbaar dat Rianne op mijn pad is gekomen.

be Kind coaching
30-01-2023

Lieve Rianne,

Wat was het een bijzonder en magisch half jaar om samen met jou, je krachtige zuivere intuïtie en jouw wijsheid op avontuur te gaan naar het onbekende en onzichtbare waardoor ik en mijn bedrijf nu veel zichtbaarder zijn geworden. Ik heb zoveel krachtige keuzes gemaakt en knopen doorgehakt waardoor ik zoveel vrijheid, meer rust en vertrouwen voel. Dit traject met jou  is voor nu afgesloten maar ik voel de verbinding met jou voor altijd. Ik weet dat jij voor mij nog meer zichtbaar en voelbaar kunt maken. Daarom geen definitief afscheid omdat ik jou zeker verder nog ga contacten.  Dank je wel voor al je prettige sessies.

Liefs Helma van Esch

Helma van Esch van be Kind coaching
18-11-2022

Lieve Rianne,

Jouw tweedaagse: Business en Intuïtie, is voor mij een prachtige reis geweest van diepe verbinding met mezelf  en een sterke verbinding met krachtige vrouwen met een missie die we in deze twee dagen ook elkaar hebben laten groeien.

Puur vanuit intuïtie heb ik veel mooie inzichten gekregen en mijn bewustzijn weer mogen vergroten.

Rianne weet je als geen ander te inspireren om dit stukje in jezelf aan te raken en nog verder te kunnen gaan ontwikkelen. Hierin jezelf  samen met haar twee dagen lang in onder mogen dompelen is een cadeautje voor jezelf en je bedrijf.

Na deze tweedaagse sta je gewoon echt nog veel dichter bij jezelf en jouw bedrijf….. puur vanuit je eigen intuïtie. Als jij ook zuiver wilt voelen wat jouw pad op dit moment is dan raad ik je deze tweedaagse bij Rianne bijzonder aan.

Ik ga mezelf dit zeker nog vaker gunnen om op deze prachtige manier te blijven ontdekken en groeien van en met elkaar.

Liefs,

Helma

 

 

Yvette van de Veerdonk – Coach Je Kracht
07-11-2022

Ik kan niet anders zeggen dan dat de tweedaagse retraite Business en Intuïtie in het Klooster Nieuwkerk ware cadeautjes voor mezelf en mijn business waren!

In een prachtige omgeving waren intuïtie, stilstaan, bewustwording, rust, verbinding, vertrouwen, overgave, flow, inzichten, dankbaarheid & liefde de kernwoorden en maakten deze twee dagen intens en ontzettend bijzonder! Dankjewel lieve Rianne en Wendie voor het initiëren en organiseren van deze tweedaagse.

Anne Laming
07-11-2022

Ik ken Rianne al ruim 10 jaar en vanaf het eerste moment inspireert Rianne mij en geeft mij inzichten die ik op dat moment nodig heb om weer een stap te groeien in het nemen van beslissingen in de wegen die ik nog te bewandelen heb.

Net deelgenomen aan de retraite Business & Intuïtie en wat was dat fijn, ondergedompeld, omringd door inspirerende mensen en echt dicht bij mezelf gekomen. Weer een aantal puzzelstukjes op de juiste plaats gelegd. Wauw, wat een rust en tegelijkertijd energie hebben deze twee dagen bij Rianne mij gegeven. Ik voel de flow, de verbinding met mezelf en het vertrouwen, nu nog doen!

Ik gun iedereen een moment met Rianne.

Dankjewel Rianne, voor je rust en vertrouwen en voor deze ontzettend fijne dagen! Ik bruis echt van de energie!

Nicole Salon Magnifique – Zo binnen Zo buiten
20-09-2022

Ongeveer een jaar geleden is Rianne op mijn pad gekomen. Ik ervaarde enorm veel onrust in mezelf en ook in mijn bedrijf. Door de fijne gesprekken tijdens de sessies met haar kan ik weer helderder naar mezelf en mijn bedrijf kijken. Krijg ik duidelijk waar ik mezelf nog in tegenhoud. Rianne geeft mij waar nodig een liefdevolle schop onder mijn kont. Ze staat naast mij en laat mij zelf zien waar ik mijn focus op mag richten. Zo krijg ik duidelijk voor ogen welke stappen ik weer mag zetten om te komen waar ik naar toe wil met mijn bedrijf om volledig mijn zielsmissie te gaan leven en ondernemen. Ze leert mij op mijn intuïtie te vertrouwen. Hierdoor neem ik beslissingen vanuit mijn hart. Ik ben ongelooflijk blij dat ze als mijn mentor dit stuk met mij meeloopt zodat ik tijdens elke sessie weer dichter bij mezelf kom.

Anoniem
03-07-2022

Een aantal jaren geleden heb ik Rianne leren kennen via mijn zus. Naast het feit dat ik haar meteen mocht door haar positieve energie en open uitstraling was ik ook echt benieuwd naar haar mediumschap en haar werk met thema’s als intuïtie en hoogsesnsitiviteit.  Ik kan eerlijk zeggen dat de eerste sessie mijn leven heeft veranderd. We hebben over van alles gesproken in mijn leven; mijn relatie, mijn kinderen, mijn werk en het overlijden van mijn vader.  Rianne gaf me inzichten die me echt de ogen hebben geopend en waardoor ik een aantal dingen anders ben gaan zien en doen. Nu ik opnieuw op een punt was aanbeland waarop ik voor mijn gevoel stil stond, had ik sterk de behoefte om met iemand te praten die met “andere ogen” kijkt. Ik wist eigenlijk niet wat nu precies mijn vraag was, maar zonder dat ik iets hoefde te vertellen, wist ze ook deze keer weer feilloos haar vingers op de zere plek(ken) te leggen. Niet alleen hield ze me een spiegel voor waardoor ik mezelf beter begreep, maar zie liet me ook zien en voelen welke richting goed voor me zou zijn. Vooral ‘voelen’ was voor mij belangrijk. Uit mijn hoofd naar mijn hart. Van ‘uitgedoofd’ naar ‘AAN’ in 1 sessie….Ik ben haar hier ontzettend dankbaar voor!

Wendie Dijsselbloem
13-02-2022

In november 2019 ontmoette ik Rianne bij een netwerkbijeenkomst en intuïtief wist ik direct dat deze vrouw mij weer een stap verder kon brengen. We hadden meteen een klik met elkaar. Tijdens die zelfde bijeenkomst boekte ik een VIP dag bij haar. Drie weken later stapte ik met een vleugje gezonde spanning de drempel over, op de prachtige bosrijke locatie in Loon op Zand. Rianne stond al AAN en ik ontving een businessreading van haar. Binnen 5 minuten had ze de angel al te pakken. Au, want de dingen die ze zei, waren nou juist de dingen waar ik liever niet mee naar buiten kwam. ‘Je bent een modern medium’, zei ze tegen me. ‘Of je nou wilt of niet, je hebt je talenten en gaves de wereld in te zetten’. Nog steeds denk ik terug aan die dag, een ware verrijking voor mijn leven. Rianne ziet direct het potentieel in je en geeft je veel vertrouwen. Daarnaast krijg je ook een liefdevolle schop onder jekont. Ze is helder en praktisch en heeft een heerlijk gevoel voor humor. Twee en half jaar later terugkijkend, is die dag het begin geweest van waar ik nu sta. Haar woorden en energie hebben me in beweging gebracht en een transformatieproces in werking gezet. Er is zelfs een mooie co creatie met Rianne uit ontstaan. Dat zag zij vast al toen ik haar ontmoette.

Stephanie Aukes
14-01-2022

“Rianne is al jaren mijn vertrouwde spiritual teacher en mentor. Door de jaren heen heeft Rianne mij mooie inzichten gegeven die mij hebben geholpen om mijn pad te bewandelen. Zo ben ik terug verhuisd naar de andere kant van het land en heb ik na 12 jaar een goed lopende business achtergelaten om een nieuwe business te starten, helemaal vanuit mijn hart. Lange tijd heb ik geworsteld met het feit dat ik iets anders wilde maar ik wist niet wat. Rianne heeft me hierin geweldig begeleid en het vertrouwen gegeven om stappen te zetten. Daardoor is mijn leven in een flow terecht gekomen en heb ik die eindeloze struggle achter me gelaten. Als er momenten van twijfel zijn dan is Rianne er voor me om mij te begeleiden op mijn pad. Ik ben zo blij met haar als mijn mentor. Ik wil haar nooit meer kwijt!”

Margo Heijkant
09-12-2021

Rianne heeft mij geleerd om als onderneemster meer vanuit de kracht van mijn intuïtie te gaan werken. Om mijn intuïtie actief als raadgever in te zetten bij ‘business beslissingen’. Dat heeft ertoe geleid dat wat eerst een droom was, vanuit een missie een bloeiend bedrijf is geworden!
Het vraagt lef om te vertrouwen op dat wat je intuïtie je ingeeft. Om eerst naar die stem te luisteren en pas daarna naar die van je verstand.
Wil je je droom werkelijk kans van slagen geven als realiteit? Dan is het durven gaan vertrouwen op je intuïtie een must! Rianne geeft mij elke keer het vertrouwen dat dat wat ik voel goed en leidend is. Mede door haar be-ziel-ende begeleiding blijft mijn bedrijf (en ikzelf!) gezond groeien. Een absolute aanrader -en lifechanger!

Yvette
09-12-2021

Geen idee wat ik precies moest verwachten toen ik de een paar weken geleden een business-reading had afgesproken bij Rianne. Met open houding en met een mengelmoes van zin in, nieuwsgierigheid en ergens ook wel spannende kriebels in mijn buik stapte ik over de drempel en verwelkomde ze mij hartelijk. Mede door de fijne sfeer die ze creëerde, voelde ik me tijdens de reading al snel volledig op mijn gemak. De rust en tegelijkertijd stelligheid waarmee Rianne de dingen die we zien én niet zien benoemt, waren bijzonder te noemen.

Een lach afgewisseld met tranen hadden na de reading even tijd nodig om in- en door te werken. In de week die volgde gebeurde er van alles en in mijn geval ook even helemaal niks. Zelfs tijdens deze, volgens haar zo passende en noodzakelijke stilte, was ze een fijn baken en kon ik de boel de boel laten, waardoor daarna de puzzelstukjes bijna als van zelf netjes in elkaar vielen.

Nogmaals dankjewel lieve Rianne voor het fijne, openhartige én bijzondere gesprek, voor mijn gevoel echt op zielsniveau! Hierdoor is mijn paadje me stukken helderder en kan ik weer vol vertrouwen verder!

Marlies Raaijmakers
09-12-2021

Na een heftige periode waarin ik twijfelde aan alles en iedereen, maar vooral aan mezelf en de toekomst besloot ik een Vip dag te boeken bij ‘Rianne van der Meijs’. De beslissing om Rianne als mijn coach in te zetten was een hele goede. Op een mooie locatie in Loon op Zand, die rust geeft en waar genieten met een grote G geschreven wordt, gingen we aan de slag met concrete actieplannen. Wat wil je wel en wat niet? Wat zijn je werkelijke talenten en kwaliteiten? Opgeladen en helder in mijn hoofd en met inzichten voor meer balans tussen vrijheid, geluk en succes om te gaan ondernemen vanuit mijn innerlijke kracht ging ik na die dag huiswaarts. Ik twijfel geen moment om haar hulp opnieuw in te roepen, mocht dat nodig zijn. Ze gelooft in haar cliënten en de processen die ze gebruikt die nodig zijn om ze in de goede richting te zetten.

Dank je wel Rianne voor zoveel inzicht en vertrouwen. Vol gas nu!!

Chantal Frederiks
09-12-2021

Rianne neemt je mee naar jou meest kwetsbare plek. Door haar hooggevoeligheid komt ze tot de kern van jouw zijn. Hierdoor creëert ze de ruimte die jij nodig hebt om te kunnen groeien in persoonlijk (want daar begint het uiteindelijk mee) en zakelijk opzicht. Wanneer je namelijk in staat bent om in contact te komen met jezelf krijg je cadeau dat je mag groeien. en in mijn geval betekende het dat ik (vanuit mijn eigen ervaring) mijn missie verder mag uitdragen; nl de werknemer (die een dierbare heeft verloren) en de leidinggevende nader tot elkaar brengen door mijn trainingen in rouwbegeleiding op de werkvloer.

Dank je wel Rianne voor wie je bent en wat je doet. Daar ben je nl groots in!!

Daffy de Vyldre
09-12-2021

Omdat mijn lijf niet wilde meewerken, liep ik tegen kleine dagelijkse struggles aan. Te vermoeid om helder te kunnen denken en de focus in mijn bedrijf totaal verloren. Blijkbaar kan je met passie en vakmanschap geen ondernemer zijn. Dat zijn tenslotte twee verschillende dingen, dat heb jij me geleerd. Hoe simpel het ook mag klinken, het was hard nodig dat mij de spiegel werd voorgehouden en weer even tijd voor mezelf moest maken en even weer tot mezelf moest komen om na te gaan wat ik nu precies wil, in plaats van steeds commercieel verantwoord gedrag te vertonen. Door enkele, simpele oefeningen en vragen heb je me weer met beide voeten op de grond. Je inzet, vertrouwen en constante bereikbaarheid zijn ongelooflijk.

Dank voor de helderheid en het terugbrengen van de focus, zonder was ik waarschijnlijk ten onder gegaan!