Wat houdt een online Spreekuur in?

Een online Spreekuur is een sessie van 30 minuten waarin ik je kan helpen met een vraagstuk waar je tegenaan loopt en voor nu genoeg is om verder te kunnen.

Voor wie?

Vrijwel dagelijks krijg ik in mijn DM of WhatsApp vragen van mensen of ik even kan meekijken en invoelen met een persoonlijke vraagstuk. Daar is het kort online Spreekuur ideaal voor. Heb je bijvoorbeeld twijfels over keuzes die gemaakt moeten worden? Of voel je dat je vastzit op een bepaald vlak in je leven en niet weet hoe nu verder? Kortom je wilt een helder inzicht, een handvat en richting, zodat je (weer) een eerste stap kunt zetten richting de toekomst.

In deze sessie stem ik mezelf af op jouw energie en luister ik wat je ziel jou op een diepere laag wil vertellen. Datgene waar je zelf (nog) niet bij kunt komen. Ik geloof met hart en ziel dat al jouw antwoorden, al jouw wijsheid al in je zit. Je moet alleen de juiste frequentie vinden om de antwoorden, de helderheid en de inzichten te horen, te zien of te voelen.

In principe wijs ik jou de weg terug naar je hart. Geef ik helderheid en richting zodat de mist in je hoofd langzaam maar zeker optrekt en jij de regie over je leven weer in eigen handen kunt nemen.

Voel je dat een online Spreekuur van 30 minuten is wat jij op dit moment nodig hebt, neem dan via het contactformulier contact met mij op.

Investering: 77 euro

Al mijn diensten zijn btw vrij