Soms knaagt het of schuurt het op een bepaald vlak in je leven. Dat kan zijn op privé-, sociaal-, relationeel of op werkvlak. Het zou jammer zijn als je hier aan voorbij gaat en telkens weer in de waan van de dag stapt. Vastzitten daar waar je niet hoort te zijn, is pijnlijk.

Wat mag er op dit moment in jouw leven, gezien, ontknoopt en ont-wikkeld worden?

Een verdiepende Zielsreading is een mooie en effectieve tool om te herkennen wie je diep van binnen bent, waar je voor staat, wat je unieke kwaliteiten zijn en hoe bijzonder jij bent. Een moment waar je binnenwereld zichtbaar wordt en je (weer) kan verbinden met wat je ziel je influistert.

Wat geeft een Verdiepende Zielsreading jou:

  • geeft inzicht en richting aan je leven
  • je krijgt helderheid in een vraagstuk
  • je voelt (weer) waar toe je in staat bent
  • je voelt inspiratie en creativiteit door je heen stromen
  • je innerlijk waakvlammetje laait weer op
  • zorgt voor persoonlijke groei
  • zet onbewuste processen in beweging

“Wie zou je zijn als je wist waartoe je werkelijk in staat bent”?

Ben je klaar om jezelf op een diepere laag en vanuit een ander perspectief te leren kennen?

Je bent van harte welkom bij mij in Dongen, waar alles in het teken staat van jou. We beginnen met een kopje koffie of thee om te ‘landen’. Vervolgens tune ik in op jouw energie en vanuit deze intuïtieve afstemming kijken we wat er ontstaat en zich aandient. Je ontvangt precies die energie en inzichten die jij in het NU nodig hebt. Ik werk vanuit flow en een diepe verbinding. Ik vertrouw volledig op wat zich tijdens een sessie laat zien, voelen en horen. Alle beelden, woorden en gevoelens die door me heen stromen vertaal ik naar jou. Het enige wat jij hoeft te doen is het proces vertrouwen.

Alles transformeert, je leven, je werk, je relaties als jij jezelf voelt en in verbinding staat met je volledige kracht en potentieel. Tijd voor vernieuwing! Vernieuwing is groei!

De investering van dit prachtige cadeau aan jezelf is: 130 euro

De duur van een Verdiepende Zielsreading is 1,5 uur

Wanneer afstand een probleem is dan is het ook mogelijk een Verdiepende Zielsreading online te doen.

Het is toegestaan deze Verdiepende Zielsreading op te nemen, zodat je deze later nog kunt afluisteren.

Belangrijk is dat je na een reading tijd maakt voor jezelf om alles wat er gezegd is te laten landen en integreren in je systeem plus drink voldoende water zodat de gifstoffen die vrijkomen kunnen afvloeien.

.